Despre noi

S.R.L. “Ruta-Prim Service” își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cît și în afara țării. Activitatea de bază a Societății cu Răspundere Limitată “Ruta-Prim Service” este transportul auto național și internațional de persoane, avînd o experiență acumulată de peste 14 ani.

În cele mai grele condiţii extreme de criză pentru transportul public, S.R.L. “Ruta-Prim Service” şi-a început activitatea de transport auto a pasagerilor în capitala Republicii Moldova. Într-o perioadă de timp relativ scurtă societatea noastră a reuşit să acopere deficitul de mijloace de transport auto, investind mijloace considerabile în extinderea şi deservirea capacităţilor sale.

Dacă la începutul anului 2008, S.R.L. “Ruta-Prim Service” dispunea de microbuze cu capacitatea de pînă la 21 locuri, atunci, în vara aceluiași an(2008), în urma stabilirii unor  strînse relaţii de colaborare cu concernul Sud Coreeean “Hyundai”, au fost procurate 16 autobuze cu 38 locuri, de modelul Hyundai Super Aero City, care în prezent deservesc pasagerii de pe ruta 122 din capitala Moldovei. Această achiziţie a fost cea mai mare dintre cele care au fost făcute atunci de vre-o societate privată de transport auto de pasageri din or. Chișinău. 

La finele anului 2009, parcul întreprinderii a fost înoit cu 20 de autobuze de modelul Den Oudsten B95 cu capacitatea de 45 locuri, procurate din Olanda, care corespund tuturor cerinţelor tehnice la transportarea călătorilor.

 Parcul auto de care dispune întreprinderea este în continuă dezvoltare şi cuprinde autovehicule ce asigură un nivel ridicat de siguranţă şi confort conform normelor europene.

În vara anului 2014 S.R.L.“Ruta-Prim Service” în urma rezultatului negocierilor de colaborare cu Suedia,  a achiziționat 2 autocare de capacitate mare cu 56 de locuri, de modelul MAN R08 conform tuturor cerinţelor tehnice şi standardelor europene.

Întreprinderea „Ruta-Prim Service” a operat una dintre cele mai mari investiţii în transportul auto urban și suburban de călători.

E de menționat faptul, că S.R.L.„Ruta-Prim Service” în anul 2011 devine Dealer oficial al Companiei „KAMAZ”, avînd prioritate pentru comercializarea mașinilor și a tehnicii specializate. Pînă în prezent întreprinderea a comercializat circa 100 de mașini dotată cu tehnică specială.